Over deze activiteit

Graag verwelkomen wij de leden op 7 november bij het “Warehouse” van Heylen te Almelo

Heylen:

De Belgische investeerder Groep Heylen heeft met het Openbaar Lichaam Regionaal Bedrijventerrein Twente een ontwikkelovereenkomst getekend voor de uitgifte van ongeveer dertig hectare bouwterrein op XL Business Park Twente in Almelo. Doel is de ontwikkeling en realisatie van de duurzame T-Port Logistic Campus. Het gaat hierbij om een logistiek gebouw van totaal 180.000 vierkante meter, met een verwachte werkgelegenheid voor zo’n duizend mensen.

 

CTT:

CTT spant zich actief in om het logistieke proces duurzamer te maken. Met de mogelijkheid om elke dag vele containers te transporteren van Rotterdam naar Oost-Nederland en het achterland (v.v.), beheert CTT een logistieke intermodale keten voor veel verladers.  Samenwerken in de keten is de sleutel tot succes; efficiënt inzetten van materieel, voorkomen van extra handlingen, het stimuleren van onderzoek naar alternatieve voortstuwing en het vergroten van het aandeel binnenvaart in de transporten zijn een aantal maatregelen.  Het vervoeren van containers per binnenvaart stoot minder CO2 uit dan het wegvervoer.

 

Programma:

15:30 u                Inloop

16:00 u                Presentatie Bob Loohuis (Heylen Warehouses)

16:30 u                Verplaatsen naar magazijn Bolk

16:45 u                Presentatie Anne-Ruth Scheijgrond (Combi Terminal Twente B.V.)

17:15 u                Rondleiding in magazijn door Anne-Ruth Scheijgrond

17:45 u                Eten bij Magna Porta

19.00 u                Einde

7 november 2019


15.30


CTT Almelo


Aanmelden?

Wil je je aanmelden maar heb je bepaalde wensen of opmerkingen, geef dat dan in onderstaand veld aan voordat je je aanmeld.