Over deze activiteit

Ons jaarlijkse kerstdiner wordt ditmaal gehouden bij Bokkers te Buiten te Zwolle.

Martijn Bokkers en Nicole van Sonsbeek staan samen aan het roer van deze unieke ambiance. Voor dit koppel staat Bourgondisch voor genieten. Genieten van de gerechten, bijzonder(e) bijpassende wijnen. Genieten van het gezelschap. Iets uitgebreid vieren met familie, zakelijk combineren met dineren of vanavond ‘gewoon even geen zin om te koken’.

Chef Bokkers heeft het liefst alle ingrediënten zelf in handen en maakt hier met onze Souschef Linda de Jonge, de heerlijkste gerechten van. Robuuste gerechten, weg van de poespas. Waarbij de luxe zit in de aandacht voor de gerechten. Zowel bij ‘de kreeft als de kip’. Bij een uitgebreid 5-gangen À La Chef- Menu of een overheerlijke Plat du Jour. Zuivere gerechten, want als je alles zelf maakt is het niet zo moeilijk rekening te houden met voorkeuren en/of diëten. En vooral met aandacht. Want aandacht maakt het verschil tussen gewoon en bijzonder.

Bokkers te Buiten
Rode Torenplein 16
8011 MJ Zwolle

17 december 2019


17.30


Bokkers te Buiten Rode Torenplein 16 8011 MJ Zwolle


Aanmelden?

Wil je je aanmelden maar heb je bepaalde wensen of opmerkingen, geef dat dan in onderstaand veld aan voordat je je aanmeld.