Over deze activiteit

Na een fantastische reis met een even zo goede opkomst is het weer tijd om elkaar te treffen voor een leuke themabijeenkomst en BBQ die wordt georganiseerd door De Jong & Laan en Koopman Vastgoed. We grijpen direct de gelegenheid aan voor een formaliteit en dat is onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). De BBQ wordt dit jaar verzorgd door de kookkunsten van David Pauka van Roast It uit Borne.

Locatie

De themabijeenkomst zal plaatsvinden in het nieuwe kantoor van De Jong & Laan in Almelo. Wij worden bijgepraat over de ontwikkeling van het nieuwe kantoor door ons lid Hugo Koopman en zijn broer Boudewijn. Ook zal de directie van De Jong & Laan een bijdrage leveren. Uiteraard sluiten wij af met een korte rondleiding, zodat jullie ook de nieuwe werkplek van Peter kunnen zien.

Algemene ledenvergadering

Ook vragen we jullie aandacht voor de algemene ledenvergadering. De stukken ontvangen jullie zéér spoedig van ons per e-mail. Een belangrijk onderwerp is dat we jullie willen vragen om naast de reguliere zaken te stemmen voor een statutenwijziging. Deze betreft het wijzigen van de zittingsduur van bestuursleden. Op dit moment is dit gemaximeerd op 6 jaar en dit willen wij met 2 jaar verlengen naar 8 jaar. Hiermee geven wij meteen Peter van der Sluis de gelegenheid om nog een keer herkiesbaar te zijn in het bestuur aangezien wij dit voor de continuïteit belangrijk vinden – en uiteraard omdat wij hem graag nog een periode als bestuurslid willen behouden.

Op woensdag 28 juni 2023 zijn jullie van harte welkom bij De Jong & Laan aan de Twentepoort Oost 59 in Almelo. De inloop is vanaf 16.00 uur. Om 16.30 uur zullen we starten met de ALV alvorens we na de ALV dit afsluiten met een inspirerende rondleiding en samen zullen genieten van een BBQ en een borrel.

 

28 juni 2023


16.00 uur


De Jong & Laan Almelo


Aanmelden?

Wil je je aanmelden maar heb je bepaalde wensen of opmerkingen, geef dat dan in onderstaand veld aan voordat je je aanmeld.