Over deze activiteit

Waalfront bestaat straks uit zes deelgebieden: Handelskade, Haven/Eiland, Dijkkwartier, Waalkwartier, Fort en Koningsdaal. Alle deelgebieden hebben een eigen karakter. De gemene deler is de Waal. Overal is de verbinding met de rivier gezocht, zodat iedereen optimaal profiteert van wonen en ondernemen op zo’n unieke locatie.

WONEN EN WINKELEN

In het gebied komen winkels, restaurantjes, voorzieningen en ongeveer 2000 woningen in zeer uiteenlopende types. Van een huurappartement tot een statig herenhuis aan de kade. De deelgebieden worden stuk voor stuk ontwikkeld, om te beginnen met de Handelskade.

EN STRAKS KUN JE HIER HEERLIJK WONEN

Waalfront heeft een rijke geschiedenis. Eerst was het gebied een Romeinse nederzetting, later werden er op deze plaats de vestingwerken aangelegd. Tot slot vierde hier de industriële ontwikkeling hoogtij. En nu, na vele turbulente jaren, wordt dit unieke stukje Nijmegen teruggegeven aan de stad. Het wordt een schitterende nieuwe woonwijk waar, door het behoud van de authentieke elementen en gebouwen, de historie nog duidelijk voelbaar is.

De mix van historie & nieuwbouw, park & water en de binnenstad van Nijmegen zo dichtbij maakt Waalfront tot een bijzonder aantrekkelijke plek om te wonen.

13 november 2018


15.30


Waalfront


Aanmelden?

Wil je je aanmelden maar heb je bepaalde wensen of opmerkingen, geef dat dan in onderstaand veld aan voordat je je aanmeld.