Over deze activiteit

De netwerkborrel van vorig jaar is goed gevallen bij al onze leden en de leden van de overige vastgoednetwerken. Daarom herhalen wij deze netwerkborrel. Uiteraard zal deze netwerkborrel net iets leuker worden dan de vorige!!

Wij nodigen u van harte uit op onze Zomervastgoedborrel! Dit jaar organiseren wij de zomerborrel samen met Vastgoed Sociëteit Gelderland Overijssel en Jong Onroerend goed Overijssel op een unieke locatie in Twente.

Explorius Vastgoedontwikkeling heeft hiervoor het oude postkantoor in het centrum ter beschikking gesteld en deze borrel mede mogelijk gemaakt.

Oude postkantoor wordt omgebouwd tot een nieuwe VUE-bioscoop
Het monumentale postkantoor aan de Boulevard 1945 in Enschede wordt verbouwd tot een bioscoop met horeca en kantoren. Deze publiekstrekker zal jaarlijks vele bezoekers naar het centrum halen. Daarmee is de centrumlocatie niet alleen van toegevoegde waarde voor de bioscoop, maar is de bioscoop ook van toegevoegde waarde voor het centrum.

 

Programma
16.00 uur ontvangst
16.30 uur Presentatie Explorius
17.00 uur Presentatie van Hans Achterbosch
17.45 uur Borrel- en netwerk tijd!
20.00 uur Einde

20 juni 2019


16.00Aanmelden?

Wil je je aanmelden maar heb je bepaalde wensen of opmerkingen, geef dat dan in onderstaand veld aan voordat je je aanmeld.